Menu

Stor tak til alle der hjalp

image
11. maj 2018 kl. 16:03

Formand Jan Daucke takker hermed alle der hjalp.


Så er endnu en City cup vel overstået og Frejas anlæg er stort set tilbage til normale. En utrolig stor og flot indsats af alle frivillige. At hele anlægget her søndag morgen allerede er rent og klart, vidner om oprigtig interesse hos alle medvirkende, ledere, trænere, spillere, forældre og bedsteforældre. Af hjertet tak. Tak til alle for en fantastisk City cup. Det varmer om hjertet hos en formand når en sådan event i den grad fortæller om engagement, vilje og ansvar hos frivillige. Også en tak til KFUM for hjælp i en snæver situation. Tak til alle foreninger og institutioner i nærområdet for hjælp omkring indkvarteringen. Kæmpe TAK til alle.

Med Freja hilsen Jan Daucke

Og her en beretning om en frivillig indsats ud over det sædvanlige. En beretning der kunne laves mange af under Aalborg City Cup.

Aalborg City Cup er endnu engang veloverstået takket være de mange frivillige, som hvert år yder en fantastisk indsats i tre dage for at hjælpe klubben med afvikling af dette stævne.

Frivillighed er en uundværlig faktor for klubben, og hvert år bliver vi rørt over, hvor meget folk ofrer i dagligdagen for at hjælpe klubben, og i år har ikke været en undtagelse. I år er det værd at bemærke vores Frejaner Michael Lassen – også kendt som Diego, der altid har spillet og hjulpet til i klubben.

For et par år siden rejste Diego til København for at arbejde som togchauffør for DSB. Men men men… Diego har ikke glemt Aalborg Freja, hans elskede klub og han ved, at under Aalborg City Cup, har klubben brug for alle mand. Han besluttede sig derfor for at flyve til Aalborg onsdag aften, hjælpe til hele torsdag, flyve retur til København fredag morgen, arbejde 7 timer for DSB, kører direkte ud til lufthavnen for at flyve retur til Aalborg samme aften, så han igen kunne hjælpe til hele lørdag, inden turen mandag går retur til København og arbejdet – HVOR ER DET VILDT!

Det er fantastisk, inspirerende og rørende, at så mange ofrer sig for at hjælpe klubben. Tusind tak til alle frivillige, som har hjulpet og brugt utallige timer i Freja de sidste tre dage… TAK!