Menu

Benefitaftaler

Aalborg Freja har aftaler med en række sponsorer som giver både dig og klubben kontante fordele.


OK benzin

Aalborg Freja har et samarbejde med OK Benzin og Kvickly Vestbyen, og det betyder, at du støtter Freja med 6 ører pr. liter, hver gang du tanker med dit Freja OK-kort. Det lyder måske ikke af så meget, men på grund af mange bække små er det i perioden 1996-2017 blevet til rare 703.852 kr. til ungdomsarbejdet i Freja.

Du kan også støtte Freja ved at få et OK Benzinkort, lige her...
(Husk at markere 'Jeg gerne vil støtte min klub/forening - helt gratis' - og vælg 'Aalborg Freja')


SunCharter

Støt Aalborg Freja hver gang du køber en ferierejse hos SunCharter. Du skal blot anvende gavekort/kampagnekoden ”FREJA” når du bestiller din ferie på SunCharters hjemmeside. Så sender SunCharter efterfølgende kr. 300,- retur til Aalborg Freja. – Du betaler selvfølgelig den almindelige pris for rejsen.

Kampagnekode: ”FREJA”
www.suncharter.dk


Thorkild Kristensen

Støt Aalborg Freja hvis du sælger din bolig via Ejendomsmægler Thorkild Kristensen A/S. Du skal blot oplyse at du har tilknytning til Aalborg Freja inden du underskriver formidlingsaftalen om salget, så sender Thorkild Kristensen A/S kr. 4.000,- retur til Aalborg Freja.

Aftalen gælder hos:
Thorkild Kristensen
Hasserisvej 143, 9000 Aalborg, Telefon 96 31 60 00


ForeningsEl fra eniig

Med ForeningsEl kan du være med til at støtteAalborg Freja. Hver gang du bruger en kWh, giver Eniig 2 øre til din klubben.

Fx giver 200 husstande med ForeningsEl giver Freja et beløb mellem 16-20.000 kroner om året, afhængig af det samlede elforbrug. – Uden at du betaler ikke mere for din strøm.

Du kan også være med til til at støtte Freja ved at tilmelde dig ForeningsEl lige her...
(Når du tilmelder dig så angiv 'Idrætsklubben Aalborg Freja' som dit foreningsvalg)