Menu

Aalborg City Cup Frivillige

Hej Frivillige til City Cup!

Intet er skønnere end at være med til at give unge mennesker en oplevelse for livet. Og det kan du være med til som frivillig i Aalborg City Cup – den store internationale fodboldturnering, som Aalborg Freja igen i år er vært for.

I Kr. Himmelfarts-ferien – fra den 8. til den 12. maj – kommer omkring 4000 unge fra det meste af Europa til Aalborg for at være med i turneringen. Og for at få en oplevelse, de aldrig glemmer.

For at det kan ske, så beder vi om din hjælp. Ganske enkelt ved at du melder dig som frivillig og giver City Cup og din klub en håndsrækning. Vi er sikre på, at også du vil nyde fællesskabet, sammenholdet og glæden ved at se så mange glade ansigter omkring dig.

Kom og vær med

Som frivillig kan du også få afprøvet dine forskellige kompetencer ved at være med i det minefelt, som Aalborg Freja er i City Cup-dagene. Og du vil med garanti tage noget med dig, som du bagefter kan bruge på din arbejdsplads eller i din uddannelse – eller bare som menneske.

Vi glæder os til at se dig og arbejde sammen med dig omkring City Cup 2024 – og meget gerne i Freja-regi i de kommende år. Hvis du ikke har din daglige gang i Freja og kender klubben, så skal vi nok støtte dig, så du får den rigtige indføring til jobbet som City Cup-frivillig.

For yderligere information m.v. kan du kontakte den turneringsansvarlige for City Cup Kristian Lyng Thingbak på tlf. 22 22 47 48 eller på mail kristian.lyng@live.dk.

Det får du også:

Udover det, jeg allerede har nævnt, så får du som frivillig også dette med:

· Mulighed for møde med mennesker fra hele verden. · Forplejning, når du er på vagt (der, hvor du har din vagt) · En invitation til den store hjælperfest med spisning og musik (min. 18 år) · Som børne- og ungdomsspiller invitation til en gratis tur til Fårup sommerland (dato ikke fastsat) · For Freja spillere gratis deltagelse i ACC (pris pr. Deltager 850, - kr. i 2024) · Og ikke mindst hyggeligt og socialt samvær med en masse mennesker, der skaber netværk

Med venlig hilsen og på gensyn

 

Bettina ”Beth” Andersen,

Formand, Aalborg Freja.

Luk