Menu

U5/U6 Børn (årgang 2019/2020)

Velkommen til drenge og piger årgang 2019 og 2020.

Har du lyst til at prøve at spille fodbold med i masse andre børn i Aalborg Freja? Er du glad for at lege, få pulsen op og være sammen med en masse kammerater? Vil du udfordres på din motorik? 

Så glæder vi os til at se dig om mandagen kl. 16:30 til 17:30 på Aalborg Frejas kunstgræsbane.

Lige nu kan du tilmelde dig en gratis prøveperiode, det er helt uforpligtende og så kan du gå til fodbold en helt måned for at se om det er noget for dig. Du kan tilmelde dig på dette link: https://koservice.dbu.dk/ClubSignup?id=45&clubid=6

Kontingent for at spille fodbold i U5/U6 er 1200,- om året. Det indbefatter træningstider, vintertræning i vores hal, deltagelse i kampe og stævne og mulighed for at bruge vores klubhus i forbindelse med sociale arrangementer. 

Forældre skal forvente at blive involveret i træningen, da det bedste måde at få mange aktiveret er ved i høj grad af frivillige hænder og fødder. Man behøver ikke fodboldforudsætninger for at blive involveret i træningen. I Aalborg Freja benytter vi træningsprogrammer særligt rettet mod de enkelte årgange, der under ledelse af en DBU uddannet Børnetrænerudvikler kan klæde alle på til at hjælpe til ved træningen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakt Børnetrænerudvikler Gustav Vernal på mail: born@aalborgfreja.dk 

 

 

Luk